Badkamer ontwerpen


Het uitkiezen en inrichten van badkamers is een tijdrovende bezigheid. Welk sanitair plaatst u waar en komt u dan nog wel uit met uw ruimte? Om te zorgen dat u uw aankopen met zekerheid kunt plaatsen, heeft sanitairspecialist Badisign een programma online gezet, waarmee een badkamer ontwerpen een stuk gemakkelijker gemaakt wordt.

 

Badkamer ontwerpen met behulp van de planner van Badisign

 

Het designprogramma is voor iedereen gemakkelijk  te gebruiken. Als uw pc Shockwave ondersteunt kunt u direct aan de slag. Allereerst moeten de maten van de ruimte opgegeven worden, waarna u kunt beginnen met een badkamer ontwerpen. Aan de hand van een menu kiest u de baden, meubels en wanden en ook radiatoren, lichtelementen en zelfs decoratie behoren tot de keuzemogelijkheden.  De maten van de verschillende producten staan in het programma, zodat u alleen nog maar de vormen naar de juiste plaats hoeft te slepen.

 

Een badkamer ontwerpen met 3D-weergave

 

Een plattegrond zegt weinig over het daadwerkelijke uiterlijk van uw wasruimte. Vandaar dat u de online badkamerplanner van Badisign ook een 3D-beeld van uw design weergeeft.

 

Zelf een badkamer ontwerpen is gemakkelijk met de online planner. Wanneer u uw design doorstuurt, kunnen de sanitairexperts van Badisign u deskundig advies geven over uw indeling.