Badkamerplanner

Badkamerplanner


Niet iedereen is een eersteklas architect of interieurdesigner, maar als je een badkamer of toilet gaat bouwen of verbouwen, dan heb je vaak wel een voorstelling van wat je wilt.

Om al je ideeën en wensen te visualiseren bieden wij dit on-line ontwerpprogramma. Een supermodern bubbelbad of een luxe stoomcabine, met behulp van ons ontwerpprogramma kun je jouw wensen geheel op eigen wijze en in je eigen tijd vormgeven. Als de badkamer naar wens is ingericht kun je het ontwerp bekijken in een spectaculaire drie-dimensionale weergave!

Je kunt je ontwerp aan ons mailen zodat we samen je ontwerp kunnen beoordelen.

Probeer het eens, het is eenvoudig in gebruik en je kunt direct aan de slag!

Start het ontwerpprogramma

Mocht je tijdens het ontwerpen vragen hebben over producten, neem dan gerust contact op met een van onze vestigingen voor telefonisch advies:
+31(0) 0544 – 760 001.

Ontwerpen met een professional van Badisign

Wil je graag eens van gedachten wisselen over je inrichting of moeten we je helpen bij je ontwerp ? Maak dan een afspraak om samen met een ervaren adviseur aan de hand van je eigen ideeën en wensen je droombadkamer samen te stellen.

Ga naar het contactformulier

Let op!
Het programma werkt alleen met internet explorer. Bezoekers die problemen ondervinden met de badkamerontwerp tool op deze pagina kunnen onze handleiding lezen.


1. Kies de basisvorm en de afmetingen van uw badkamer

3D-1

2. Plaats ramen, deuren, sanitair, verlichting, badmeubelen, etc.

3D-3

3. Kleed de badkamer aan met de gewenste vloer- en wandbekleding en bekijk in 3D

3D-2