Buitenspa’sVilleroy & Boch Buitenspa’s

Wilt u dat uw spabad zich onderscheidt van wat er zoal op de markt gangbaar is? Dat het eruit springt qua techniek en design? En ook nog eens veilig, duurzaam en energie-efficiënt is? Laat uw verrassen door de diversiteit van de villeroy en boch modellen en hun mogelijkheden.

De modellen verenigen in zich veel goede eigenschappen: zij combineren innovatieve technologie met uitzonderlijk design, kwaliteit op hoog niveau met een bijzonder uitrustingscomfort – ja, met alles waarvoor het merk Villeroy & Boch voor staat.
Ontdek nu de spabaden van een nieuwe klasse, die slechts de spa’s van Villeroy & Boch u in deze perfectie kunnen bieden.


Perfect bijkomen de stress van alledag
Als u wegens drukke werkzaamheden en familieverplichtingen te weinig tijd over hebt voor een gezond en ontspannen leven, raakt uw leven uit balans. Zorg voor uw eigen Wellness door een spa bij u thuis te installeren, zodat u en uw gezinsleden er op elk van de dag van kunnen genieten. Het hele jaar door vindt u in uw buitenspa de perfecte ontspanning: zowel ’s zomers als ’s winters in de frisse buitenlucht.

Wist u dat
• Het rustgevende effect van het warme water ’s avonds bijdraagt aan een goede nachtrust?
• Masseren uw zenuwstelsel tot rust als de stress van het moderne leven sterk toeneemt?

Wellness door hydrotherapie
Geniet van de weldadige werking op uw gezondheid en uw algemene gevoel van welzijn. De effecten zijn zeer divers en hoe lang aan. De effecten zijn zeer divers en houden lang aan. Ze zijn onder meer te danken aan de in werking en kracht variërende JetPak-massagejets, voor diverse lichaamszones en met verschillende therapeutische effecten.

Kent u de positieve effecten van hydrotherapie?
• Uw lichaam wordt gemasseerd en gesterkt.
• Afvalstoffen worden afgevoerd door de hydrostatische druk en op het spierstelsel.
• De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, wat een positieve uitwerking heeft op hart en bloedvaten.
• Gewrichten en spieren worden door de warmte losgemaakt en kunnen zich zo beter ontspannen.
• Hydrotherapie verlicht ook de pijn in het bewegingsgedeelte en voorkomt rugpijn.
• De massages zijn het meest effectief als ze individueel op de eigen behoeften zijn afgestemd.

Innovatie over de gehele lijn
Engineering, techniek, design en afwerking, dat alles komt samen in een kwaliteitsproduct, Villeroy & Boch heeft voor zijn nieuwe categorie spabaden een groot aantal technische snufjes ontwikkeld.

De onderconstructie Endura-frame:
Deze houtvrije onderconstructie zorgt voor een bovengemiddeld belastbaarheid en levensduur.

Individuele massage door Jetpak-technologie:
U kunt kiezen uit 16 verschillende Jetpaks, in een handomdraai vast te kilikken op elke gewenste zitplaats en voor een exact op uw behoefte afgestemde wellnessbeleving.

Absolute topprestaties en efficiency:
De waarschijnlijk zuinigste spabaden ter wereld zijn ontworpen voor een efficiënt verbruik van natuurlijke hulpbronnen, dankzij de volledige schuimisolatie, het economische leidingsystemen de energiebesparende afdekking.